“Top fotograaf.. Fijn om mee samen te werken..”
William Ton

“Debora brengt een goede sfeer met zich mee en schiet professionele plaatjes. De foto’s van DEBOOR maken mijn bedrijfssite spontaan en leuk om naar te kijken. Debora speelt met de omgevingen maakt hier goed gebruik van, waardoor de foto’s uniek worden.”
Renate Meijers

“Goede sfeer, spontane foto’s. Deboor heeft oog voor detail en het is fijn om voor haar lens te staan! Mooi om te zien hoe ze groeit in haar passie.”
Gerjanne Meijers

“Helemaal tevreden met het resultaat van de leuke fotoshoot bij DEBOOR!”
Jacqueline Braber

“DEBOOR neemt de tijd, denkt mee, geeft goede aanwijzingenen zorgt ervoor dat je prachtige foto’s krijgt. Zelfs met een redelijk eigenzinnige peuter is het goed gekomen met het eindresultaat! “
Nanda Langkamp- van Eijk

“Debora heeft in een mum van tijd een flink aantal unieke sfeerfoto’sgemaakt van ons feest. Daarnaast komt ze heel spontaan en prettig over.”
Jeanette Vos-Spek

“Debora is een super goede leuke spontane fotograaf. Wanneer je foto’s bij haar laat maken zul je zien dat er super mooie foto’s uitkomen. Ook kan je tijdens de shoot lekker jezelf zijnen dat zie je ook terug op de foto’s!”
Lydia de Graaf

“Hi Debora, Super bedankt! Ze zijn erg leuk geworden!”
Julliete Pol

“De post is gisteren binnen gekomen. Super leuk! Gisteren avond al even snel doorheen gegaan en zojuist nog even genoten van de beelden…”
Andrea Hilgeman

“ Hey Debora, ik zag dat ik je nog niet bedankt heb voor je laatste mail en foto’s via We Transfer. Leuk dat we een aandenkenhebben aan een leuk dagje uit met onze hele familie!!”
Petra Vree

“Wauwie er zitten echt hele leuke foto’s bij!!”
Alize Visser

“Leuke spontane meid! Hebben veel om haar gelachendat kan je ook zeker terugzien op de foto’s! Je ziet in de foto’s terug dat Deborah er zo van geniet en een leuke sfeer neerzet…”
Mariska Germs

“We hebben vandaag de foto’s ontvangen en natuurlijk bekeken!! Bedankt voor de foto’s, ook erg leuk met de afgedrukte foto’s erbij! We hebben veel leuke foto’s gezien! Je hebt echt leuke momenten tussen ons vastgelegd!…”
Annemijn Hoogendoorn

“Niet omdat ik wil winnen, maar wel omdat ik onze geweldige bruidsfotograafgraag een beetje extra publiciteit help! Deboor is een topper, we zijn zooo blij met onze foto’s!”
Alize van Zutphen

“Een fotoshoot bij Deboor is in 1 woord GEWELDIG. Door haar spontaniteit wordenal je foto’s ook spontaan en uniek. Bij Deboor voel je je op je gemak & geniet je 100% ! Een echte aanrader!”
Marit Theunisse

Hé Debora, Bedankt voor de foto’s! Toch weer anders dan vorig jaar (allemaal wat ouder….:() We zetten er weer een tekst bij en iedereen is blij!! …”
Nico & Elsemarie Mur

“Bedankt voor de foto’s wat een service!”
Lysanne Westeneng

“Hee, Deboor! Ik zie net die foto op Instagram en toen bedacht ik me dat ik je helemaal nog geen berichtje had gestuurd. Super bedankt voor de foto’s, we zijn er blij mee:)”
Raymon Drost

“We kijken zeker met plezier terugop de reportage. Er hangen ook bij ons thuis een paar foto´s van aan de muur!”
Berthilde van den Berg – van Elk

“Waaah superleuk die afdrukken! Dankjewel!!!!”
Alize Visser

“Bedankt voor de superleuke foto’s van onze kinderen. Wij zijn er heel blij mee!”
Cora Immerzeel- Van Der Does

“Dank je wel voor de foto’s!! Wat zijn ze leuk! :)Je deed het schieten van de foto’s erg leuk, we voelden ons op ons gemak. En we hebben er een hele rij mooie foto’s aan over gehouden :)”
Tamara Verschoor- van der Roest

“Ik kan niet anders zeggen dan, wat een prachtige foto reportage, daar mag je met recht trots op zijn Debora.”
Corry Berkelaar

“Mooie terug kijk op een bijzondere avond Debora. Bedankt!!”
Aartje Verkalk

“Super bedankt voor de foto’s !! Zijn we heel blij mee. We gaan er binnenkort een blog van maken.“
Casamore

“Bedankt voor de mooie foto’s”
Esther Vijlbrief

“Super om de preview te zien, al onwijs gave foto’s! We kunnen niet wachten op de rest… hahah”
Robin + Nicole

“Een fotoshoot bij Deboor is in 1 woord GEWELDIG. Door haar spontaniteit worden al je foto’s ook spontaan en uniek. Bij Deboor voel je je op je gemak & geniet je 100% ! Een echte aanrader!”
Marit Theunisse

“We hebben alle foto’s gedownload en bekeken! Hartstikke bedankt voor de mooie foto’s. We zijn er heel blij mee!  Je hebt ook hele leuke spontane momenten vastgelegd, juist wat we wilden. We wilden je verder ook nog bedanken voor hoe je de foto’s gemaakt hebt op de dag zelf. We hebben van veel mensen positieve reacties gehad over onze fotografe, dat je zo spontaan en positief aanwezig was, niet irritant enz. haha. Toch ook heel fijn! En wij vonden dat zelf natuurlijk ook. Ik zal je ook zeker aanbevelen als iemand op zoek is naar een leuke en goede fotografe!
Tom & Annemijn

“Wij hebben voor onze bruiloft voor DEBOOR gekozen omdat we haar kenden en vanwege de aantrekkelijke prijs. We hebben er geen moment spijt van gehad. DEBOOR is echt een aanwinst voor je bruiloft. Met haar aanstekelijke lach en gekke ideeën weet ze elke foto tot iets moois en origineels te maken en krijgt ze zelfs de mensen die een hekel hebben aan foto’s er nog leuk op. Daarbij hield ze overigens ook heel erg goed rekening met onze vooraf aangegeven wensen, inclusief het tussentijds opslaan van de foto’s van de shoot (om horrorscenario’s met kwijtgeraakte foto’s te voorkomen). Na een week kregen we al een mooie preview toegestuurd en na zes weken een usb-stick met alle foto’s: enorm veel en stuk voor stuk prachtig! Als verrassing had ze in de envelop met de usb-stick vast een paar grote afdrukken van de mooiste foto’s gedaan, zodat we die gelijk aan iedereen konden laten zien. Die zaten dezelfde avond nog in een lijstje en ze staan er (ruim een half jaar later) nog steeds. We hebben DEBOOR inmiddels al bij verschillende vrienden aangeraden!”
Maarten + Alize

“Je maakt echt prachtige foto’s, ik hou van je werk!”
Marilyn Fotografie

“Deboor was second shooter op onze bruiloft. Het was super relaxten we hebben echt genoten van zowel de fotoshoot als de rest van de dag.”
Mike + Nelleke

“We hebben het als een hele prettige samenwerking ervaren! Een fijn persoon die goed rekening hield met onze wensen, de leuke en spontane momenten op beeld heeft gezet en zich op de dag zelf heel erg goed mengde tussen de gasten. Ook van onze gasten kregen we veel positieve reacties over onze fotografe, omdat ze zo prettig én leuk aanwezig was. Ook de voorbereiding naar de bruiloft toe ging allemaal heel erg goed! We hebben vooraf een loveshoot gedaan en toen klikte het eigenlijk meteen al. We raden DEBOOR dan ook zeker aan als (trouw) fotografe vanwege haar goede foto’s,  fijne persoonlijkheid en hele prettige samenwerking!”
Tom+ Annemijn

“Je wist de juiste momenten en emoties vast te leggen. Gezellig en spontaan, past daardoor makkelijk in een groep en valt niet teveel op. Dankjewel!”
Nicole + Robin

KENNIS MAKEN?